marius măldărășanu, înaintea jocului cu cfr cluj: ”putem câștiga, dovada este că am făcut meciuri bune cu echipele puternice” (video)

FC Hermannstadt și CFR Cluj se înfruntă luni, de la 21.00, pe noua arenă din Sibiu, în ultimul joc din etapa 15-a  a Superligii.

FC Hermannstadt este pe locul 6, cu 20 de puncte după 14 jocuri, dar dacă câștigă luni, urcă până pe locul 4. Sibiul este una din echipele redutabile din Superligă, o dovadă fiind că nu a pierdut în ultimele 10 jocuri de campionat. Elevii lui Marius Măldărășanu au ajuns la 8 egaluri din 14 jocuri de SuperLiga.

YouTube video

CFR Cluj este pe 2, cu 30 de puncte și nu a mai pierdut de cinci etape. Clujenii pot deveni lideri, dacă nu pierd la Sibiu, având doar un punct în spatele lui FCSB. Însă, echipa lui Mandorlini nu a mai câștigat în deplasare din 2 septembrie, când triumfa la Voluntari.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Deși este o echipă mult schimbată față de sezonul trecut, CFR Cluj se bate în continuare la titlu. ”CFR este o echipă mult schimbată din vară, s-a schimbat și antrenorul și totuși se bate la campionat. Este o echipă foarte bine organizată, am văzut și ultimul lor joc din cupă, au revenit și jucătorii lor accidentați, cu siguranță va fi un meci dificil. Ca să câștigăm, va trebui să dăm foarte mult ca efort și nu numai. Putem câștiga, dovadă stau meciurile foarte bune făcute contra echipelor tari. Ar fi bine să câștigăm, am rămâne pe poziție pe play-off, dar este un joc normal de campionat, îl așteptam, trebuia să vină și astfel se încheie acest tur din sezonul regular. Mai sunt multe jocuri până la final, ar fi importantă o victorie, pentru a ține ritmul cu echipele din play-off” a susținut Marius Măldărășanu.

Clujenii conduc cu 5-1 la victorii directe, din opt încleștări oficiale în Superliga, dar, în ultimul meci direct, FC Hermannstadt  a câștigat cu 1-0, în decembrie 2022, chiar pe arena din Gruia.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Murgia este răcit

Marius Măldărășanu a anunțat că, pe lângă mai vechea accidentare a lui Dr. Iancu, Murgia a devenit și el indisponibil. ”Murgia și Iancu sunt indisponibili. Știți că au fost probleme medicale cu răceala, s-a îmbolnăvit și Murgia, este ba cald, ba frig și apar  astfel de viroze, normale pentru această perioadă. Ne adaptăm, avem un lot și numeric și valoric ok, trebuie să fim inspirați în a alege” a mai spus Măldărășanu.

Mai sunt bilete disponibile

Casa de bilete de la Stadionul Municipal va fi deschisă luni, 6 noiembrie, de la ora 15.30. Biletele sunt disponibile și pe siteul Bilete.ro. La Tribuna 1 prețul unui tichet este de 50 de lei, iar la Tribuna 2 costul unui bilet este de 40 de lei. La peluză, un bilet este doar 20 de lei.

Tehnicianul se așteaptă luni seara la un public numeros, mai ales că CFR Cluj este un adversar atractiv. ”Ne dorim tot timpul ca stadionul să fie plin, acum jucăm cu o fosta campioană, CFR a dominat fotbalul românesc atâția ani. Ne așteptăm la un public numeros, nu vine orice echipă. Dar, suntem conștienți că ora, ziua pot face ca stadionul să nu fie plin. Așteptăm fanii cu drag, suntem bine, pe loc de play-off, am avut un parcurs echilibrat, dacă nici acum, atunci când?  Depinde de ei, câți vor veni, ne vor susține” a încheiat antrenorul lui FC Hermannstadt.

Echipă probabilă: Căbuz – Butean, Stoica, Găman, Oroian (Medina) – Sota, Alhassan – Balaure, Neguț(G. Iancu), Jipa – Paraschiv.

marius măldărășanu, înaintea jocului cu cfr cluj: ”putem câștiga, dovada este că am făcut meciuri bune cu echipele puternice” (video)

Ultima oră

Comentariul meu