jaful de duminică noapte la sibiu: omul de afaceri, găsit acoperit cu un covor. hoții care l-au lăsat într-o baltă de sânge nu au fost prinși (video foto)

Omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost bătut cu bestialitate, în noaptea de duminică spre luni, de niște indivizi care au intrat cu forța în casa lui. După ce l-au lăsat inconștient, hoții l-au acoperit cu un covor și i-au cotrobăit prin locuință. Oamenii legii au început cercetările pentru a-i identifica. 

Acoperit cu un covor, lăsat inconștient într-o baltă de sânge

Omul de afaceri Adrian Kreiner se afla în vila lui de pe strada Moldoveanu din Sibiu. În jurul orei 02:30, niște indivizi au intrat cu forța în curte, apoi au pătruns în locuință. În momentul în care au dat nas în nas cu sibianul, s-au năpustit asupra lui și l-au lovit în repetate rânduri, până când acesta a rămas inconștient. Sursele Ora de Sibiu spun că cei trei atacatori l-au dezbrăcat, l-au legat de mâini și de picioare, l-au sufocat și l-au acoperit cu un covor, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge. Într-un final, hoții au furat mai multe ceasuri de lux și s-au făcut nevăzuți. 

Citește și: Afacerist din Sibiu, jefuit și bătut crunt de hoți

După jumătate de oră, în jurul orei 03:00, s-a dat alarma. O persoană care se afla în casă cu sibianului, și care a stat ascunsă în timpul jafului, a sunat la 112. Oamenii legii au venit de urgență pe strada Moldoveanu, acolo unde l-au găsit pe sibianul Adrian Kreiner. Starea lui era extrem de gravă. Echipajul medical din cadrul ISU Sibiu a început imediat manevrele de resuscitare, întrucât acesta suferise un stop cardio-respirator. „La fața locului echipajul a găsit un bărbat în stop cardio-respirator și a a aplicat protocolul de resuscitare, iar bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a răspuns manevrelor”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Internat în stare critică pe ATI 

Sibianul a fost transportat apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean, acolo unde a fost supus investigațiilor. Starea lui este critică acum. „Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri și a efectuat investigații medicale. Pacientul este internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu. (DETALII, AICI)

Hoții sunt căutați

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu „în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu. 

Sursele Ora de Sibiu spun că, până la acest moment, indivizii care l-au bătut pe afacerist și i-au furat mai multe ceasuri nu au fost identificați. De asemenea, martorii povestesc că vila omului de afaceri beneficia de un sistem de supraveghere performant și avea zeci de camere video instalate. Hoții ar fi pătruns în curte după ce au tăiat gardul. 

jaful de duminică noapte la sibiu: omul de afaceri, găsit acoperit cu un covor. hoții care l-au lăsat într-o baltă de sânge nu au fost prinși (video foto)

Cine este Adrian Kreiner 

Adrian Kreiner are 50 de ani și este un cunoscut om de afaceri din Sibiu. El este fondatorul Matec CNC Technik, companie înființată în anul 2005, având ca principală activitate producerea de piese pentru industria automotive. 

jaful de duminică noapte la sibiu: omul de afaceri, găsit acoperit cu un covor. hoții care l-au lăsat într-o baltă de sânge nu au fost prinși (video foto)
Sursa: LinkedIn

Potrivit informațiilor publicate pe contul lui de LinkedIn, în anul 2010, Kreiner a fost „campion în Business pentru dublarea cifrei de afaceri, timp de trei ani consecutiv, în criza din 2008”.  

Sibianul este, de altfel, investitor în piața crypto. El este Business Advisor și investitor la The Coop Network, o platformă unde poți investi în businessuri locale prin intermediul tehnologiei blockchain. 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. politia romana? astia clar nu sunt profesionisti, trebuiau prinsi in cateva ore. Asa e cand se iese la pensie la 45 de ani