daniela cîmpean vine la „ora de politică”. președinta cj sibiu vorbește despre viitorul spital județean și despre un nou mandat (video)

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, a fost invitată la „Ora de Politică”, un proiect marca Ora de Sibiu, unde a oferit detalii despre viitorul spital județean, despre lucrările la aeroport, dar și despre un nou mandat în fruntea CJ. 

Președinta Consiliului Județean (CJ) Sibiu a fost invitată la „Ora de Politică”. Daniela Cîmpean a vorbit, în cadrul interviului, despre stadiul la care se află viitorul spital județean, despre construcția unei noi săli de sport în oraș, dar și despre stadiul lucrărilor la aeroport internațional. 

Daniela Cîmpean a vorbit, de asemenea, despre un nou mandat în fruntea CJ Sibiu, dar și despre o posibilă candidatură a lui Adrian Bibu la Primăria Sibiu!

Interviul realizat de redactorul șef, Dragoș Popescu, poate fi urmărit începând de luni, 6 noiembrie, de la ora 20:00 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, pe canalul de YouTube, precum și pe pagina de LinkedIn. 

Ultima oră

Comentariul meu