happy woman shopping online at home
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com


Luna noiembrie este cea mai așteptată din an de către împătimiții cumpărăturilor și nu numai. Acum, toți marii comercianți lansează campaniile de Black Friday, iar prețurile sunt atât de bune încât mulți clienți se lasă furați de mirajul reducerilor și cumpără impulsiv aproape tot ce le cade în mână.

De obicei, în luna noiembrie, firmele înregistrează creșteri ale vânzărilor cu peste 45%, datorită campaniilor de Black Friday. Pe primele trei locuri, în topul produselor vânate în cadrul acestei campanii de amploare, se află electronicele și electrocasnicele, cărțile și produsele multimedia, hainele și accesoriile.

Indiferent că ești pasionat de shopping sau doar te numeri printre cei care vor să profite de reduceri pentru a-și acoperi diferite nevoi materiale, trebuie să știi cum să accesezi campaniile de Black Friday pentru a se dovedi cu adevărat eficient să cumperi acum. 

Fiecare mare comerciant își anunță campania din timp și, dacă ești suficient de organizat, vei beneficia din plin de aceasta.  De exemplu, Fashion Days, unul dintre cele mai accesate magazine online, își lansează campania de Black Friday, anul acesta, pe 6 noiembrie. În fiecare an, în cadrul campaniei, platforma înregistrează cele mai comenzi la încălțăminte pentru bărbați și pentru femei, haine pentru femei, pentru bărbați și pentru copii, genți pentru femei. Având în vedere că astfel de produse se dau primele, dacă îți dorești ceva din gamele menționate, la un preț special, trebuie să te pregătești înainte. Iată ce trebuie să faci ca să fii sigur că nu ratezi produsele preferate!

5 sfaturi cheie ca să prinzi toate produsele dorite în oferte Black Friday

  1. Studiază produsele de pe site-ul preferat și fă-ți o listă cu cele pe care ți le dorești. Păstrează link-urile într-un folder ca să poți intra direct pe ele de la prima oră a lansării campaniei. Sau, și mai simplu, adaugă produsele selectate în lista de favorite, dacă platforma îți oferă această opțiune.
  2. Creează-ți un cont pe site-ul pe care îl vizezi în cadrul campaniei, ca să poți face comanda imediat, iar dacă ai deja cont, rămâi logat, pentru a nu fi nevoit să pierzi timpul completând câmpurile necesare înregistrării sau logării. Ai putea pierde produsele din coș în timp ce completezi câmpurile necesare comenzii.
  3. Abonează-te la newsletter-ele magazinelor online care îți plac și vei primi notificări de la comercianți, cu cele mai bune oferte. Astfel, vei beneficia pe loc de ceea ce îți dorești și nu vei rata produsele preferate.
  4. Descarcă aplicațiile comercianților preferați, dacă ai această opțiune. Cumpărăturile prin aplicație sunt mult mai rapide, selecția este intuitivă, iar dacă îți activezi alertele, vei primi notificări despre promoții și noutăți, înainte să afle toată lumea de ele.
  5. Și nu în ultimul rând, optează pentru plățile cu cardul și livrarea în easybox, pentru a evita taxele suplimentare pe care, unii comercianți, le aplică pentru plata ramburs și serviciile de curierat.

Ultima oră

Comentariul meu