omul de afaceri din sibiu, bătut de hoți, este în stare critică la spital. „este intubat și ventilat mecanic” (video, foto)

Omul de afaceri din municipiul Sibiu, care a fost snopit în bătaie de niște hoți veniți la furat în locuința lui de pe strada Moldoveanu, este în stare critică la Spitalul Județean. Sibianul se luptă pentru viață pe ATI. 

CITEȘTE ȘI: Afaceristul, găsit acoperit cu un covor. Hoții nu au fost prinși 

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, cunoscut om de afaceri din Sibiu, a fost adus la spital în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost bătut cu bestialitate de niște hoți care au intrat cu forța în locuința lui de pe strada Moldoveanu. Omul a suferit un stop cardio-respirator în urma loviturilor primite, însă echipajul medical din cadrul ISU Sibiu care a venit la fața locului l-a resuscitat cu succes. 

omul de afaceri din sibiu, bătut de hoți, este în stare critică la spital. „este intubat și ventilat mecanic” (video, foto)
Casa omului de afaceri

Citește și: Afacerist din Sibiu, jefuit și bătut crunt de hoți

Starea afaceristului sibian, pe nume Adrian Kreiner, este însă foarte gravă. El este internat pe secția Anestezie și Terapie Intensivă. „Un pacient în vârstă de 50 de ani a fost adus în cursul nopții trecute la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în stare foarte gravă, inconștient, după un stop cardio -respirator resuscitat la fața locului unde a fost găsit. Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri și a efectuat investigații medicale. Pacientul este internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică”, spune Decebal, Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Cazul a fost preluat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu