afacerist din sibiu, jefuit și bătut crunt de hoți. a ajuns la spital în stare gravă (foto)
Sursa: Facebook/Profil Public

Un afacerist din municipiul Sibiu a fost jefuit, în noaptea de duminică spre luni. Omul a fost bătut de hoți și a ajuns în stare gravă la Urgența Spitalului Județean. 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost snopit în bătaie, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. Omul a fost jefuit de hoți. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că, la aceeași dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ar fi sustras mai multe bunuri”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Afaceristul, găsit acoperit cu un covor. Hoții nu au fost prinși 

Citește și: Afaceristul sibian este internat pe ATI în stare critică 

În urma loviturilor primite, sibianul a rămas inconștient, astfel că a fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD. „Un echipaj SMURD cu medic a intervenit azi-noapte în jurul orei 03:00 pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu pentru a acorda asistență medicală unui bărbat inconștient. La fața locului echipajul a găsit un bărbat în stop cardio-respirator și a a aplicat protocolul de resuscitare, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a răspuns manevrelor”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu în stare gravă. Sursele Ora de Sibiu spun că este vorba despre Adrian Kreiner, un cunoscut om de afaceri din Sibiu.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu