Workshop la Hotel Parc: „Inovare si anticipare pentru succes” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” - Luni, ora 12

Comunicat de presă

Asociația CROFMPS organizează Evenimentul Tip 2 „Inovare si anticipare pentru succes” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat”

Asociația CROFMPS, în calitate de solicitant în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” ID 157418, anunță organizarea Evenimentului TIP 2 – Workshop „Inovare si anticipare pentru succes”. Workshop-ul va avea loc pe data de 6 noiembrie 2023, începând cu ora 12:00, la Sala de conferință a Hotelului Parc, situat pe Strada Scoala de înot nr. 1 – 3.

Asociația CROFMPS, în calitate de solicitant în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” ID 157418, anunță organizarea Evenimentului TIP 2 – „Inovare si anticipare pentru succes”. Evenimentul va avea loc pe data de 6 noiembrie 2023, începând cu ora 12:00, la Sala de conferință a Hotelului Parc, situat pe Strada Scoala de înot nr. 1 – 3.

Scopul acestui eveniment este îmbunătățirea în întocmirea planului de formare profesională, în special cu scopul de a testa, eventual implementa la scară largă soluții inovatoare, inclusiv la nivel local sau regional, pentru a aborda provocările privind tendințele de schimbare accelerată de pe piața muncii și necesarul de forță de muncă calificată. Activitatea se încadrează în categoria inovare socială deoarece are în vedere promovarea unor soluții și modalități noi, creative, de rezolvare a problemelor cu care se confruntă anumite comunități și societatea în ansamblul său.

Tematica abordată va acoperi orientarea acțiunilor de formare/consiliere și sprijinul pentru angajare către acele domenii relevante pentru asigurarea creșterii la nivel local și regional în funcție de potențialul identificat, precum și dezvoltarea de noi abordări pentru furnizarea de competențe de bază într-un mod care să răspundă nevoilor individuale și de afaceri.

Prin intermediul acestei conferințe, Asociația CROFMPS își propune să aducă în prim-plan importanța inovației sociale și a parteneriatelor între sectorul privat și public, întreprinderi sociale, pentru a implementa soluții inovatoare la nivel local și regional.

Vă așteptăm la acest eveniment care vizează îmbunătățirea condițiilor de pe piața muncii, promovând în egală măsură drepturile angajaților și obligațiile angajatorilor.

  • Workshop la Hotel Parc: „Inovare si anticipare pentru succes” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” - Luni, ora 12
  • Workshop la Hotel Parc: „Inovare si anticipare pentru succes” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” - Luni, ora 12

Asociația CROFMPS este o organizație non-profit care lucrează pentru a promova egalitatea de șanse pe piața muncii. Prin proiecte precum „Mai Calificat și Mai Ocupat”, asociația își propune să îmbunătățească nivelul de cunoștințe și competențe ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, contribuind astfel la creșterea ocupării forței de muncă și la reducerea discriminării.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la 0785 815.883.

Ultima oră

Comentariul meu