meci special la miercurea ciuc pentru francezul de la csc șelimbăr, mickael panos: ”mergem acolo să luăm puncte”

CSC 1599 Șelimbăr joacă duminică, de la ora 12.30, la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, în meci contând pentru etapa 12 din Liga 2.

Meciul de duminică de la Miercurea Ciuc va fi unul mai special pentru mijlocașul defensiv de la Șelimbăr, Mickael Panos, care sezonul trecut a jucat la ciucani.

Mickael Panos a crescut la St. Etienne, pentru care a prins un singur meci la seniori, la nivel de Liga 2. Mijlocașul a trecut apoi la echipă secundă a lui Chateauroux, după care a mers în Cipru, unde a evoluat pentru Pafos și Paralimniou, iar ulterior a bifat prezențe în Albania, la Vllaznia. La începutul acestui an a ajuns în România și a jucat în a doua parte a sezonului pentru FC Miercurea Ciuc, iar din vară a venit la CSC 1599 Șelimbăr, unde este titular de bază în echipa pregătită de Claudiu Niculescu.

meci special la miercurea ciuc pentru francezul de la csc șelimbăr, mickael panos: ”mergem acolo să luăm puncte”

”Rezulatele au venit de la Claudiu și de la staff”

”Călăreții roșii” au un sezon bun și se îndreaptă cu pași mari spre play-off, iar mijlocașul explică care este cheia succesului.

”Când joci împotriva unei echipe la care ai mai jucat, împotriva foștilor tăi colegi este întotdeauna un meci special, dar nu am nimic de demonstrat individual. Cheia succesului nostru din acest sezon este chiar echipa noastră. Meciul de la Miercurea Ciuc este unul foarte important, ca orice altă partidă, mergem acolo să luăm puncte” a spus francezul Panos pentru Ora de Sibiu. 

Mickael s-a adaptat rapid la Șelimbăr și progresează în evoluții sub conducerea lui Claudiu Niculescu. ”Șelimbăr este un oraș foarte frumos, cu oameni foarte drăguți, este ușor să te adaptezi în acest oraș cu echipa pe care o avem, pentru că facem multe lucruri împreună. Este foarte ușor pentru un jucător să joace avându-l antrenor pe Claudiu Niculescu. El a fost un mare jucător, înțelege fotbalul și jucătorii, așa că gestionează echipa ca un maestru. Rezultatele noastre au venit de la el și de la staff” a anunțat mijlocașul lui CSC Șelimbăr.

meci special la miercurea ciuc pentru francezul de la csc șelimbăr, mickael panos: ”mergem acolo să luăm puncte”

”Play-off-ul, un obiectiv realizabil”

Jucătorul lui Șelimbăr spune că echipa sa este bine situată în clasament și dacă va continua în același ritm, va juca în play-off. ”Avem până acum 24 de puncte și mai sunt 8 jocuri, mai sunt multe etape de jucat din sezonul regular. Știm că suntem într-o poziție bună pentru play-off , dacă ne păstrăm seriozitatea noastră, stilul nostru și să rămânem cu picioarele pe pământ, desigur că intrarea în play-off este un obiectiv realizabil. Noi luăm meci cu meci până la cel cu Chindia, din 16 martie, ultimul din sezonul regular și după aceea vom vedea dacă suntem în play-off sau nu” spune Mickael Panos.

Face cursuri de preparator fizic

Francezul își propune să fie preparator fizic după ce va încheia cariera de jucător și zilnic face cursuri pentru a obține diploma. ”O zi normală pentru mine începe cu antrenamentul de dimineața, după care mănânc și mă odihnesc până la ora 15. Ulterior, fac în jur de două ore de școală online pentru a fi preparator fizic după carieră, urmez un program francez, apoi mai fac puțină sală.  Zilele mele sunt pline” a mai spus Mickael Panos.

Cu 24 de puncte, CSC 1599 Șelimbăr este pe locul 2 în Liga 2, în timp ce Miercurea Ciuc este pe 12, cu 16 puncte.

Panos a jucat pentru ”călăreții roșii”  în toate cele 11 meciuri de Liga 2 din acest sezon, totalizând 736 de minute pe teren, dar și în 1 meci de cupă.

meci special la miercurea ciuc pentru francezul de la csc șelimbăr, mickael panos: ”mergem acolo să luăm puncte”

 

Ultima oră

Comentariul meu