csu sibiu, de nerecunoscut la târgu mureș. a pierdut la scor

CSU Sibiu a cedat surprinzător în etapa a șaptea a Ligii Naționale de baschet masculin, 66-80 (36-40) în deplasare, cu CSM Târgu Mureș. 

Stoarsă de energie după jocul de miercuri din FIBA Europe Cup, 41-79 cu Anwil, CSU s-a văzut condusă rapid la Tg. Mureș cu 4-12, iar antrenorul Rinkevicius a cerut time-out. Sibiul a redus din diferență, iar după primul sfert, mureșenii conduceau cu 21-18.

YouTube video

Sfertul secund a fost pe aceleași coordonate, cu CSM reușind să se desprindă,  35-25, apoi cu ”vulturii” reușind să reducă ecartul. La pauza mare, gazdele aveau 40-36. Al treilea sfert a fost unul echilibrat, astfel că, după 30 de minute,  CSM Târgu Mureș conducea cu 53-47.

Dacă de atâtea ori, CSU a revenit fenomenal în ultimul sfert, de această dată, galben-albaștrii au fost de nerecunoscut și au abundat în erori. CSM Tg. Mureș a avut energie și s-a desprins pe tabelă, reușind o victorie clară, 80-66.

Într-o seară a suferinței în plan ofensiv, cei mai buni marcatori ai Sibiului au fost Rareș Uță (11 puncte), Pavlin Ivanov (10 puncte) și Mouhammed Barro (10 puncte). Cu un bilanț de 4-2, CSU este pe locul 3 în Conferința B, la un punct în spatele lui CSM Oradea și FC Argeș.

Cu evoluții modeste în FIBA Europe, CSU pare intrată într-un blocaj mental și în Liga Națională, acolo unde a pierdut ultimele două deplasări.  În runda următoare, CSU Sibiu primește vizita lui CSM Petrolul Ploiești.

csu sibiu, de nerecunoscut la târgu mureș. a pierdut la scor

Ultima oră

Comentariul meu