csc șelimbăr ar putea rămâne fără antrenor. claudiu niculescu, dorit de o echipă din liga 1

Antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu ar putea ajunge săptămâna viitoare la formația de Liga 1 FC Voluntari, în cazul în care actualul tehnician al ilfovenilor, Ilie Poenaru va fi demis.

Șefii clubului FC Voluntari nu sunt mulțumiți de parcursul echipei din ultimul timp, care se situează pe 14 în Liga 1, iar jocul de duminică, din deplasare, cu U Cluj ar putea fi decisiv pentru antrenorul Ilie Poenaru.

Conform Gazetei Sporturilor, în cazul în care Ilie Poenaru va  fi demis după jocul de la Cluj, prima opțiune pentru ilfoveni este  Claudiu Niculescu, tehnicianul echipei de eșalon secund CSC 1599 Șelimbăr. ”Călăreții roșii” sunt pe locul 3 în Liga 2, la egalitate cu primele două clasate, dar nu au drept de promovare.

Claudiu Niculescu ar putea fi tentat să accepte oferta de la FC Voluntari și să revină la clubul la care a obținut cele mai importante performanțe din cariera de antrenor. A cucerit Cupa României și Supercupa în anul în care a antrenat la Voluntari.  Cu siguranță, însă, plecarea lui Claudiu ar fi un șoc pentru Șelimbăr, care ar fi nevoită să caute de urgență antrenor. Niculescu a mai avut oferte în perioada petrecută la Șelimbăr și le-a refuzat, pentru a  a își continua munca.

Claudiu Niculescu le-a mai antrenat pe U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al Tai, Concordia Chiajna și Poli Iași.

csc șelimbăr ar putea rămâne fără antrenor. claudiu niculescu, dorit de o echipă din liga 1

Ultima oră

Comentariul meu