conferință: eveniment tip iii „transferabilitatea rezultatelor proiectului” în cadrul proiectului „mai calificat și mai ocupat”, hotel parc, luni, 6 noiembrie, ora 12

Comunicat de presă

Asociația CROFMPS organizează Evenimentul Tip III „Transferabilitatea Rezultatelor Proiectului” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat”

Asociația CROFMPS, în calitate de solicitant în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” ID 157418, anunță organizarea Evenimentului TIP III – „Transferabilitatea Rezultatelor Proiectului”. Evenimentul va avea loc pe data de 6 noiembrie 2023, începând cu ora 12:00, la Sala de conferință a Hotelului Parc, situat pe Strada Scoala de înot nr. 1 – 3.

Scopul acestui eveniment este dezvoltarea unor programe/proiecte adaptate cerințelor proprii care să contribuie la eliminarea prejudecăților de pe piața muncii, promovarea calificării și recalificării forței de muncă, ca mijloc de prevenire a șomajului. Pe parcursul implementării proiectului, echipa de implementare a căutat aplicarea celor mai bune practici pentru asigurarea continuă a calității serviciilor de formare profesională, aspect considerat extrem de important pentru îndeplinirea obiectivelor specifice ale proiectului: asigurarea calității programelor de formare pentru beneficiari (angajați și cursanți concomitent) și dezvoltarea oportunităților de carieră pentru beneficiarii grup țintă.

Rezultatele atinse până în prezent includ realizarea a 10 grupe de curs de calificare și calificarea a 128 de persoane. Aceste rezultate evidențiază succesul și transferabilitatea rezultatelor proiectului în asigurarea calității și relevanței formării profesionale oferite.

Vă așteptăm la acest eveniment care vizează îmbunătățirea condițiilor de pe piața muncii, promovând în egală măsură drepturile angajaților și obligațiile angajatorilor.

  • conferință: eveniment tip iii „transferabilitatea rezultatelor proiectului” în cadrul proiectului „mai calificat și mai ocupat”, hotel parc, luni, 6 noiembrie, ora 12
  • conferință: eveniment tip iii „transferabilitatea rezultatelor proiectului” în cadrul proiectului „mai calificat și mai ocupat”, hotel parc, luni, 6 noiembrie, ora 12

Asociația CROFMPS este o organizație non-profit care lucrează pentru a promova egalitatea de șanse pe piața muncii. Prin proiecte precum „Mai Calificat și Mai Ocupat”, asociația își propune să îmbunătățească nivelul de cunoștințe și competențe ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, contribuind astfel la creșterea ocupării forței de muncă și la reducerea discriminării.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la 0785 815.883.

Ultima oră

Comentariul meu