noi detalii în cazul sibianului care și-a omorât tatăl. andrei nu a cooperat cu anchetatorii
Sursa: Facebook/Profil Public

Andrei Neamțiu, tânărul care și-a omorât tatăl într-un imobil de pe strada Goethe din municipiul Sibiu, nu a vrut să colaboreze cu anchetatorii. În prezent, acesta se află în arest preventiv. 

Crima care a zguduit Sibiul a avut loc în noaptea de 22 spre 23 octombrie. Andrei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, și-a omorât tatăl. L-a lovit cu pumnii și cu picioarele până când acesta a rămas fără suflare. Bărbatul decedat era un fost șef al Direcției Agricole a Județului Sibiu. 

Nu a fost cooperant 

Nimeni nu știe deocamdată cum s-a ajuns la crimă. Cert este că, în acea seară, o persoană i-a vizitat pe Andrei și pe tatăl său. Au povestit până pe la miezul nopții, după care persoana respectivă a plecat acasă. Cei doi au rămas apoi singuri și nu se știe ce s-a întâmplat. S-ar fi certat din cauză că băiatul consuma droguri și chiar și în acea noapte era drogat. După ce și-au aruncat cuvinte amare, Andrei s-a năpustit asupra tatăl lui său și l-a lovit până l-a omorât. El a fost cel care, în jurul orei 02:00, a sunat la 112 pentru a anunța că tatăl lui este decedat. Polițiștii l-au găsit în casă, lângă cadavrul plin de urme de violență. El era confuz și nu își mai aducea aminte mare lucru, nici câte lovituri i-a aplicat tatălui său sau cum l-a lovit. Sursele Ora de Sibiu spun că le-ar fi zis oamenilor legii că a consumat iarbă și cristal. 

După tragicul eveniment, bărbatul a fost dus la audieri, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor. Nu a fost deloc cooperant cu anchetatorii și nu a vorbit mare lucru nici în fața instanței. Magistrații au decis să îl aresteze preventiv, în prezent fiind închis în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Sibiu. 

Analizele vor spune ce a consumat 

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a fost sesizată de procurorii sibieni în cazul sibianului care și-a ucis tatăl, dat fiind faptul că în locuință au fost găsite droguri. 

Anchetatorii așteaptă, de asemenea, rezultatele analizei toxicologice pentru a vedea ce droguri a consumat în acea noapte. Șeful Poliției a declarat de curând că încă nu se știe de la cine și-a procurat substanțele, dar se investighează acest lucru. 

Citește și: Viața zbuciumată a sibianului care și-a omorât tatăl. Droguri, internări forțate la psihiatrie și certuri cu părinții

Ultima oră

Comentariul meu