s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de u 20 românia - germania de la sibiu

Federația Română de Fotbal a scos de joi la vânzare biletele pentru jocul naționalelor U 20 ale României și Germaniei din Elite League, care se va disputa pe 17 noiembrie, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu. 

Biletele pentru partida de Elite League, România U 20 – Germania U 20, de pe stadionul Municipal din Sibiu, sunt disponibile online pe siteurile bilete.frf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF. Aplicația poate fi descărcată din AppStore (IOS) sau Google Play (Android). Logarea se poate face după crearea unui cont sau, de asemenea, cu un cont FRF.tv deja existent. Prețul unui bilet, indiferent de tribună este de doar 10 lei.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune ale stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Biletele vor putea fi achiziționate și în ziua meciului, începând cu ora 10.00, de la casieria Stadionului Municipal.

Naționala U 20 pregătită de Costin Curelea  ocupă locul 4 în clasamentul din Elite League, cu 6 puncte adunate în 4 meciuri.  Germania, Italia și Norvegia se bat pentru câștigarea trofeului.

s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de u 20 românia - germania de la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu