promoții de excepție la verdon, reprezentanța husqvarna sibiu

Husqvarna sărbătorește anul acesta 30 de ani de prezență în România. Cu această ocazie festivă, ofertele de preț oferite clienților sunt la superlativ. Vizitați VERDON, reprezentanța Husqvarna din Sibiu, și bucurați-vă de o gamă largă de produse de înaltă calitate la prețuri cu adevărat remarcabile.

Mai mult decât atât, nu puteți rata Tombola Husqvarna, cu premii în valoare de 30.000 Euro, organizată cu ocazia acestei aniversări de 30 de ani. Orice utilaj Husqvarna cumpărat între 11 septembrie – 15 decembrie 2023 este un bilet de participare la tombolă. Vizitați-ne în magazin, și vă vom oferi toate detaliile.

VERDON SOLUTION, cu sediul pe str. Ștefan cel Mare, nr. 154, la ieșirea spre Agnita, este reprezentanța oficială Husqvarna, marca suedeză cu o istorie impresionantă în producția de echipamente pentru grădinărit, pădure și construcții. Aducem în fața dumneavoastră cea mai înaltă calitate și inovație pe care Husqvarna le-a oferit de-a lungul anilor.

Husqvarna – Expertul utilajelor de Pădure și Grădină

Cu rădăcini adânci în Suedia și o tradiție de peste trei secole, Husqvarna a devenit un termen sinonim cu durabilitatea, performanța și tehnologia de vârf în industria echipamentelor pentru grădinărit, silvicultură și, mai recent, în industria construcțiilor.

promoții de excepție la verdon, reprezentanța husqvarna sibiu

Marca Husqvarna este recunoscută la nivel global pentru produsele sale de înaltă calitate, de la drujbe (motofierastraie) până la mașini de tuns iarba, roboți de tuns gazon, tractoare de grădină și utilaje de construcții. La Verdon Solution, ne mândrim că reprezentăm brandul Husqvarna în Sibiu, și suntem foarte determinați să împărtășim cu clienții noștri calitatea de top pe care acesta o furnizează.

Veți găsi în magazinul nostru o gamă largă de produse Husqvarna, adaptate la nevoile dumneavoastră specifice. Dacă sunteți în căutarea unor echipamente de tuns gazonul pentru o grădină impecabilă, a unei drujbe pentru tăierea lemnelor sau a altor echipamente pentru întreținerea terenului, suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună soluție. Echipa noastră este mereu gata să vă ofere consultanță profesională și să răspundă la toate întrebările dumneavoastră.

promoții de excepție la verdon, reprezentanța husqvarna sibiu

Service Autorizat Husqvarna pentru Reparații și Întreținere

Oferim mai mult decât simpla vânzare de produse Husqvarna. La Verdon Solution, dispunem de un service specializat pentru reparații și întreținere pentru toate echipamentele Husqvarna, atât pentru cele achiziționate din magazinul nostru, cât și pentru cele pe care le dețineți deja.

Cu personal calificat și instrumente de service de ultimă generație, suntem pregătiți și gata să rezolvăm orice problemă legată de utilajele Husqvarna.

Ne dorim ca echipamentele dumneavoastră să funcționeze în parametri optimi și să dureze mult timp. Cu serviciile noastre, veți putea menține investiția în echipamentele Husqvarna în cele mai bune condiții.

promoții de excepție la verdon, reprezentanța husqvarna sibiu

Date de contact: VERDON SOLUTION S.R.L. (Magazin și Service Husqvarna)

Adresa: Sibiu, str. Ștefan cel Mare, nr. 154 (ieșirea spre Agnita)

Program: Luni – Vineri 8:30 – 17:00

Tel: 0371 015 191, Web: www.verdon.ro

Ultima oră

Comentariul meu