noi detalii despre furtul de la rășinari. hoții erau prieteni cu proprietarul și au dat lovitura când era plecat în concediu

Doi bărbați au fost reținuți în urma unor percheziții de amploare efectuate pe raza județului Călărași. Indivizii sunt acuzați că au dat o spargere în județul Sibiu. Mai precis, aceștia au intrat într-o casă din Rășinari și au furat mai multe bunuri. Se pare că hoții știau că proprietarul nu e acasă. 

Indivizii în vârstă de 47 și 53 de ani sunt din județul Călărași. Cei doi erau amici cu un crescător de oi din Rășinari, județul Sibiu. În luna august, cei doi au vorbit cu el la telefon și astfel au aflat că urmează să plece în concediu. Prin urmare, știind că locuința lui va fi goală, și-au făcut planul și au dat atacul. 

Astfel, în 23 august, în jurul orei 04:00, au intrat în locuința rășinăreanului și au furat mai multe bijuterii din aur, un ceas de mână și un telefon mobil. Prejudiciul se ridică la 40.000 de lei. 

Oamenii legii au efectuat, miercuri, două percheziții în Călărași și i-au prins pe indivizi. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt. Aceștia urmează să fie prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. 

Ultima oră

Comentariul meu