adrian petre a revenit pe teren după trei luni. dani coman: ”când ți se oferă o șansă, trebuie să profiți de ea”

Atacantul Adrian Petre (25 ani) a revenit pe teren pentru FC Hermannstadt miercuri, în succesul din cupă, 6-0 cu Progresul Pecica. 

Venit în vară la Sibiu pentru a-și relansa cariera, Adi Petre a fost folosit doar 5 minute în Superliga, în finalul meciurilor cu Farul și Iași.  Ulterior, în august a mai jucat în amicalul cu CFR Cluj, în care a și marcat.

Astfel, vârful nu mai jucase într-un meci oficial din 23 iulie, de la partida cu Iași și a absentat și pentru că a avut probleme la spate, dar și o răceală puternică.

După trei luni de pauză, perioadă în care nici nu a prins lotul, Adrian Petre a mai primit o șansă de la antrenorul Marius Măldărășanu și a jucat 30 de minute în partida de la Pecica, în care nu a reușit nimic notabil.

Legat de Adrian Petre, președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a avut o declarație destul de evazivă. „Nu e treaba mea, treaba mea e să le ofer condiții bune, să aibă stabilitate, să se pregătească bine. Nu am avut nici o discuție cu Măldă deocamdată despre veniri sau plecări în iarnă, vom vedea ce va fi. Șanse i s-au oferit și miercuri, dar în momentul în care ți se oferă o șansă trebuie să profiți de ea, asta e clar” a spus Dani Coman la finalul partidei de la Pecica.

Cel mai probabil, contractul atacantului Adi Petre cu FC Hermannstadt va fi reziliat în iarnă.

adrian petre a revenit pe teren după trei luni. dani coman: ”când ți se oferă o șansă, trebuie să profiți de ea”

Ultima oră

Comentariul meu