usr sibiu invită cetăţenii să-şi exprime opinia cu privire la noul regulament de parcare în zonele de blocuri (c.p)

Consilierii locali USR Sibiu sunt dedicați aduceriiguvernării locale cât mai aproape de nevoile șiașteptările comunității sibiene. Regulamentul de Parcare în zonele de blocuri propus de PrimăriaSibiu a ridicat multe semne de intrebare si  polemici din partea cetățenilor, motiv pentru care USR organizează o dezbatere publică pe acest subiect.

Așteptăm cu nerăbdare vedem opinia onestăcelor care locuiesc in Sibiu și mai ales le oferimoportunitatea de a influența acest regulamentimportant care va afecta modul în care se desfășoară parcările în cartierele noastrerezidențiale.” a declarat Ioan Plesciuc, consilierlocal USR Sibiu.

Conform propunerii actuale, fiecare locuitor de bloc ar putea avea acces la un loc de parcare rezervatîn schimbul unei taxe lunare de 100 de lei. Cei care nu doresc achiziționeze un astfel de abonamentvor putea parcheze în continuare gratuit pelocurile nerezervate disponibile.

Evenimentul de consultare publică organizat de filiala locala USR va avea loc luni, 6 noiembrie, ora 19, la  sediul USR Sibiu, stradaHipodromului, nr. 3A.

Vrem subliniem opinia tuturor contează și dorim formulăm un Regulament de Parcarecare satisfacă nevoile și preocupările comunitățiinoastre. Incurajăm pe toată lumea participeactiv la această discuție și propună soluții astfelincât formulăm la final amendamente serioasein avantajul tuturor.”, a mai subliniat Ioan Plesciuc.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu v-ar fi rusine sa vorbiti despre un abonament de 100 ron Lunar, cand in tara media este 130 ron Anual. RUSINEEEE