trafic feroviar paralizat între mediaș și dumbrăveni. o macara a rupt firele de curent (video foto)

Un utilaj cu braț hidraulic a rupt firele de contact de la o trecere la nivel cu calea ferată între Mediaș și Dumbrăveni. Patru trenuri au întârziere din cauza incidentului.

Un utilaj cu braț hidraulic a rupt, miercuri, firele de contact de la o trecerea la nivel cu calea ferată din Mediaș, județul Sibiu. Între orașele Dumbrăveni și Mediaș se va circula doar pe un fir, potrivit CFR SA, citat de Mediafax.
CFR SA a transmis că, un utilaj hidraulic a rupt ambele fire de contact de la trecerea la nivel cu calea ferată situată în Mediaș, la km 330+309. Aceste linii de contact asigură alimentarea cu energie electrică a trenurilor, pe intervalul Dumbrăveni – Mediaș.trafic feroviar paralizat între mediaș și dumbrăveni. o macara a rupt firele de curent (video foto)
„Până la remedierea deranjamentului, care necesită înlocuirea liniei de contact pe ambele fire de circulație, între Dumbrăveni și Mediaș, următoarele trenuri de călători vor circula doar pe un singur fir, din ambele sensuri, dublate cu o locomotivă Diesel: IR 12734 din stația Mediaș, IR 12735 din stația Dumbrăveni, R 3536 circulă cuplat cu R 2563 din stația Mediaș”, transmite CFR.

Personalul feroviar al SRCF Brașov intervine deja la fața locului cu două drezine pantograf pentru remedierea defecțiunilor cauzate de utilajul respectiv și reluarea circulației feroviare în condiții normale, în cel mai scurt timp. VIDEO – AICI!

Ultima oră

Comentariul meu