s-au pus în vânzare biletele pentru fc hermanstadt - cfr cluj. prețuri de la 20 lei

FC Hermannstadt a pus miercuri la vânzare online biletele pentru meciul de luni, 6 noiembrie, de pe noua arenă din Sibiu, cu CFR Cluj.

După prețurile piperate de la partidele cu FCSB și Rapid, conducerea lui FC Hermannstadt a revenit pentru jocul cu CFR Cluj la prețurile normale, folosite în startul sezonului la meciurile de acasă. Astfel, la Tribuna 1 prețul este de 50 lei, iar la Tribuna 2 costul unui bilet este de 40 lei. Pentru peluze, prețul unui tichet este de 20 lei.

Vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat și confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. Începând de sâmbătă, biletele vor fi puse la vânzare și la casele de bilete de la Stadionul Municipal.

Program casa de bilete:

Sâmbătă, 4 noiembrie: 12.00-18.00

Duminică, 5 noiembrie: 12.00-18.00

Luni, 6 noiembrie: 15.00 – 20:45

s-au pus în vânzare biletele pentru fc hermanstadt - cfr cluj. prețuri de la 20 lei

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. La meciul cu Dinamo nu s-a făcut reducere la elevi pt ca era 50 ron biletul (peluza), acum ca îi Luni seara si nu pot merge si copii (ora târzie) este 20 ron unde se aplic 50% reducere. Multumim pt nimic – stadion facut din banii nostri si platim ca prostii