impact violent între un buldoexcavator și o mașină în „intersecția morții” din sibiu (video)

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs în intersecția dintre strada Salzburg și Calea Șurii Mici, din municipiul Sibiu. Un buldoexcavator a intrat în coliziune cu o mașină. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce conducea un buldoexcavator pe Calea Șurii Mici, un bărbat în vârstă de 41 de ani a pătruns în drumul național pentru a-l traversa, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre autostrada A1 spre aeroport de către o medieșeancă în vârstă de 52 de ani.

În urma impactului, un pasager din autoturism, un medieșean în vârstă de 48 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital. „Un bărbat a rămas încarcerat, având nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost extras din mașina, conștient. A primit îngrijiri medicale la fața locului având o plagă la braț. Acesta este transportat la UPU Sibiu conștient”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

impact violent între un buldoexcavator și o mașină în „intersecția morții” din sibiu (video)

În accident au mai fost implicate alte trei persoane care, din fericire, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul se desfășoară îngreunat.

Intersecția dintre Calea Șurii Mici și strada Salzburg/drumul spre Rusciori a fost denumită de către sibienii drept „intersecția morții” din cauza multitudinii de accidente ce au loc aici. Un cititor Ora de Sibiu, care lucrează în zonă, a precizat că săptămânal se petrec incidente acolo și că autoritățile trebuie să ia măsuri. „Săptămânal se întâmplă accidente, iar autoritățile nu iau nici un fel de măsură pentru a instala limitatoare de viteză sau construirea unui sens giratoriu”, a spus cititorul.

Vezi și: Imagini cu momentul impactului dintre două microbuze în „intersecția morții” din Sibiu. 19 oameni au ajuns la spital

Ultima oră

Comentariul meu