fc hermannstadt, șanse mici să iasă din grupa de cupa româniei. este la mâna altor rezultate

În urma rezultatelor înregistrate marți în Grupa A din Cupa României, FC Hermannstadt are șanse mici să se califice mai departe în competiție. 

Rezultate de marți din Grupa A de Cupa României au dezavantajat echipa pregătită de Marius Măldărășanu, care riscă să fie eliminată din competiție, chiar dacă va acumula 7 puncte din 9 posibile. Petrolul Ploiești și Corvinul Hunedoara au punctaj maxim din două jocuri și sunt în acest moment favorite să meargă mai departe, iar Sibiul poate rata astfel unul dintre obiectivele importante din acest sezon.

Cum era de așteptat, Petrolul Ploiești s-a impus marți cu 2-o la Târgoviște și prahovenii au acumulat 6 puncte din 2 jocuri. Surpriza etapei a fost produsă de echipa de eșalon secund Corvinul Hunedoara, care a câștigat cu 1-0 disputa cu Sepsi Sf. Gheorghe și a acumulat și ea 6 puncte, după ce în prima rundă a învins pe Chindia.

Chiar dacă câștigă miercuri la Pecica, în ultimul meci din etapa a doua, FC Hermannstadt va face 4 puncte și va sta în ultima etapă din Grupa A la mâna rezultatelor.

În a treia etapă, ultima, Corvinul Hunedoara joacă în deplasare la Pecica, unde este favorită, iar Petrolul Ploiești va evolua pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe. Prahovenii sunt clar favoriți, mai ales că Sepsi nu mai are șanse în cupă. FC Hermannstadt va juca în ultima etapă la Târgoviște, unde poate obține și ea cele trei puncte.

În cazul egalității de puncte, primele criterii sunt reprezentate de jocurile directe, dar FC Hermannstadt nu va juca cu Corvinul și Petrolul. Astfel, va deveni foarte important și golaverajul general, iar Sibiul trebuie să facă scor cu Pecica și Târgoviște, pentru a profita de o eventuală remiză a contracandidatelor în ultima etapă.

fc hermannstadt, șanse mici să iasă din grupa de cupa româniei. este la mâna altor rezultate

Ultima oră

Comentariul meu