un copil de 16 ani din sibiu a furat un laptop și genți din dulapurile de depozitare din mall

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Sibiu, este cercetat de polițiști pentru cinci infracțiuni de furt. Oamenii legii l-au reținut.

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, 5 acte materiale”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Băiatul este bănuit că, în perioada ianuarie – octombrie, ar fi sustras mai multe bunuri din dulapurile destinate depozitării bagajelor personale ale clienților hipermarketului Kaufland din mall-ul Promenada din Sibiu. Adolescentul urmărea oamenii care își lăsau bagajele în dulăpioare, era atent să vadă ce cod introduceau și, după ce aceștia plecau, el le deschidea și fugea cu bunurile lor.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională se ridică la suma de 5.000 de lei. Cea mai mare captură a lui a fost un laptop în valoare de 3.000 de lei. În rest, a furat genți și plase cu diverse bunuri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu