medicul și asistentul din mediaș, bănuiți de luare de mită, au fost reținuți
Sursa: Marin Constantin/Google

Doi angajați ai Casei Județene de Pensii Sibiu, medic și asistent medical la Cabinetul de Expertiză Medicală din Mediaș, au fost săltați și duși la audieri de către procurori, luni dimineață, în urma unor ample percheziții, fiind cercetați pentru luare de mită. Amândoi au fost reținuți și urmează să primească o măsură preventivă. 

Medicul și asistentul medical de la Cabinetul de Expertiză Medicală din Mediaș, din cadrul Casei Județene de Pensii din Sibiu, au fost reținuți în urma perchezițiilor de luni. Cei doi sunt acuzați de luare de mită. „Au fost reținuți, iar în cursul zilei de astăzi vor fi audiați și procurorul va decide ce măsură preventivă va propune”, a precizat pentru Ora de Sibiu prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Vezi aici cine este medicul acuzat de luare de mită

Vă reamintim că medicul este suspect că ar fi săvârșit nouă infracțiuni de luare de mită, iar asistentul medical, opt infracțiuni. Potrivit procurorilor, cei doi au primit sume de bani, cuprinse între 500 și 2.000 de lei, precum și produse alimentare, pentru a-i evalua medical pe sibienii din nordul județului care cereau pensie de invaliditate. 

Citește și: Percheziții la Mediaș. Medic și asistent de la Casa de Pensii, acuzați că cereau bani de la sibieni cu pensii de invaliditate

Ultima oră

Comentariul meu