csu caută prima victorie în fiba europe cup. miercuri la sibiu vine deținătoarea trofeului, anwil wloclawek

CSU Sibiu va juca miercuri, 1 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Transilvania cu deținătoarea trofeului FIBA Europe Cup, Anwil  Wloclawek (Polonia).

CSU Sibiu și Anwil Wloclawek au pierdut primele două jocuri în FIBA Europe Cup și și-au redus drastic șansele de calificare. Totuși, echipa care se impune miercuri în Sala Transilvania mai păstrează șanse teoretice la locul 2, care poate aduce o calificare în faza superioară, dar nu o garantează.  Doar cele mai bine 6 clasate pe locurile 2 din cele 10 grupe merg mai departe.

Jucătorii lui Tomas Rinkevicius au câștigat ultimul meci în Liga Națională, 79-76 cu CSM Constanța, întrerupând  serie de trei înfrângeri consecutive. De la galben-albaștri va lipsi australianul Adnam, care are unele probleme musculare și nu a putut juca nici contra Constanței. CSU a pierdut clar primele jocuri din grupă, 68-80 acasă cu Caledonia (Scoția) și 64-89 cu Bilbao, în Spania.

Anwil a cedat acasă cu Bilbao, 79-93 și apoi a cedat surprinzător în Scoția, 63-66, astfel că deținătoarea trofeului mai poate spera la locul 2 doar dacă câștigă la Sibiu.  Conform siteului oficial al clubului polonez, Anwil va fi atentă la cei doi bulgari de la CSU, Minchev și Ivanov.

Duelul din Sala Transilvania, între CSU Sibiu și Anwil Wloclawek, va avea loc miercuri începând cu ora 19.00 și va putea fi urmărit pe Digisport 2, respectiv pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

csu caută prima victorie în fiba europe cup. miercuri la sibiu vine deținătoarea trofeului, anwil wloclawek

De unde vin adversarii lui CSU Sibiu

Włocławek este un oraș situat în partea de sud-est a Voievodatului Kujawsko-Pomorskie, pe Râul Vistula. Cunoscut ca „capitala regiunii Kuyavia”, pare a fi unul dintre cele mai vechi orașe din Polonia. Pe lângă o mare echipă de baschet care a fost de trei ori campioana Poloniei, Włocławek are mult mai multe de oferit. Catedrala Bazilică (datând din secolele al XIV-lea și al XV-lea), mănăstirea Ordinului Reformati din Piața Wolności, Palatul Episcopal și barajul de pe râul Vistula sunt cele mai importante atracții. Dar Włocławek nu este doar un loc strict legat de fundalul său istoric-religios. Este, de asemenea, un loc minunat pentru cei care iubesc să fie aproape de natură. Turiștii sunt fermecați de vegetația din Parcul Municipal Istoric Henryk Sienkiewicz și de frumoasele flori, dar și de frumosul lac de acumulare Włocławek, care este un loc atractiv pentru sporturi nautice, pescuit, drumeții, ciclism, cules de ciuperci, călărie și alte activități în aer liber.

csu caută prima victorie în fiba europe cup. miercuri la sibiu vine deținătoarea trofeului, anwil wloclawek

Ultima oră

Comentariul meu