css sibiu și acs premium colaborează în baschetul juvenil. antrenorul lucian negru: ”lărgim aria de selecție la baza piramidei”

Echipa de baschet fete CSS Premium Sibiu atacă în weekend calificarea la turneul final al Campionatului Național Under 12, 4×4.

CSS Sibiu și ACS Premium au semnat un parteneriat de colaborare, prin care se dorește lărgirea bazei de selecție în baschetul juvenil.

În urma primului turneu de calificare la Campionatul Național U 12 de baschet 4×4, echipa feminină CSS Premium antrenată de Lucian Negru se situează pe locul 2 în Grupa C. Al doilea turneu este programat în weekend, în Sala CSS Sibiu. Primele două clasate din serie, dar și cele mai bune două locuri 3 din cele 3 serii merg la turneul final U 12 4×4.

Antrenor și director la CSS Sibiu, Lucian Negru spune că parteneriatul duce la lărgirea ariei de selcție de la baza piramidei, ”Se anunță o generație bună, avem șanse să mergem la turneul  final cu echipa de fete U 12. În septembrie a fost semnat protocolul  cu ACS Premium Sibiu, prin care ne dorim colaborare mai lungă pe partea de baschet feminin. Ne dorim să aducem un plus de valoare și cât mai multe sportive să aibă ocazia să practice baschet. Practic, lărgim aria de selecție la baza piramidei, iar după ce creștem puțin ca valoare, copiii vor merge în campionatele naționale” a spus antrenorul Lucian Negru, care colaborează la echipa U 12 cu secundul Eduard Marinca.

Turneul din Sala CSS Sibiu este un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu, prin agenda sportivă 2023.

PROGRAM JOCURI CSS PREMIUM

Vineri, 3 noiembrie,        ora 13.00: CSS Premium Sibiu – Valea Călugărească

ora 20:00: CSS Premium Sibiu – CSM București

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 13.00: CSS Premium Sibiu – Nagy Mozes Tg. Secuiesc

ora 20.00: CSS Premium Sibiu – Dan Dacian Negru București

Duminică, 5 noiembrie, ora 12.30: CSS Premium Sibiu – CSS Craiova

css sibiu și acs premium colaborează în baschetul juvenil. antrenorul lucian negru: ”lărgim aria de selecție la baza piramidei”

 

Ultima oră

Comentariul meu