crima care a zguduit sibiul: șeful ipj anunţă că se investighează de la cine şi-a procurat drogurile tânărul care și-a ucis tatăl (video)

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, chestorul Tiberiu Ivancea, a anunţat marţi, că încă nu se ştie de la cine şi-a procurat droguri tânărul care şi-a ucis tatăl, însă se investighează acest lucru. Potrivit şefului IPJ, criminalul nu era cunoscut de poliţişti ca şi consumator de droguri şi niciodată nu fusese depusă vreo plângere la adresa lui.

Ivancea, despre crima care a îngrozit Sibiul: „Foarte greu de spus dacă putea fi prevenită”

Tiberiu Ivancea spune că Andrei, tânărul din Sibiu, drogat şi cu probleme psihice, care şi-a ucis tatăl nu a fost prins niciodată drogat la volan. De asemenea, nu are nicio reclamaţie la Poliţie, pe numele lui. Poliţiştii spun că e greu de spus dacă crima putea fi prevenită.

„Foarte greu de spus dacă putea fi prevenită. Din păcate, nu aveam cunoştinţă noi ca instituţie despre acel tânăr că este consumator. Nu am interacţionat cu el, nu am avut sesizări privind comportamente dezadaptative ale acestuia. Nu ştiu dacă putea prevenită sau nu, cert este că ea s-a produs”, a declarat Tiberiu Ivancea.

Poliţiştii vor să ia urma drogurilor lui Andrei 

Deocamdată poliţiştii nu pot spune de la cine îşi procura Andrei drogurile, însă „se investighează şi acest aspect”, a mai subliniat Ivancea.

Ce face Poliţia după crima aceasta? 

Tiberiu Ivancea a fost întrebat ce se schimbă în modul de acţiune al Poliţiei Sibiu după această crimă. Acesta a spus: „În ceea ce priveşte modul nostru de acţiune, acesta va fi în continuare conform planului de măsuri care se implementează la nivelul întregului judeţ. Pe partea de prevenire, încercam să fim cât mai prezenţi în şcoli pentru a preveni şi a discuta cu tinerii şi cu minorii despre ceea ce înseamnă consumul de droguri şi riscurile la care se expun. Iar pe partea de combatere, încercăm, de asemenea, tot ceea ce înseamnă consum de droguri în trafic sau în trafic de droguri, împreună cu colegii de la Crimă Organizată să să combatem”.

Citeşte şi:

Viața zbuciumată a sibianului care și-a omorât tatăl. Droguri, internări forțate la psihiatrie și certuri cu părinții

 

 

Ultima oră

Comentariul meu