șoferi bănuiți că au consumat droguri, opriți în trafic în sibiu și săliște
FOTO arhivă

Doi șoferi au fost opriți în trafic, în Sibiu și Săliște, de către polițiștii sibieni, și au fost testați cu aparatul Drugtest. 

Rezultatele testării cu aparatul Drugtest a indicat, în ambele cazuri, o posibilă prezența a substanțelor psihoactive.

Astfel, în 28 octombrie, în jurul orei 20:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Axente Sever de către un localnic în vârstă de 28 de ani. În aceeași seară, în jurul orei 22:00, în Săliște, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Piața Junilor de către un constănțean în vârstă de 33 de ani. „În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, au spus polițiștii.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu