shopping city sibiu își întâmpină clienții cu prețuri excepționale în noul magazin half price

Shopping City Sibiu invită toți clienții să se bucure de oferte în magazinul Half Price, unde vor descoperi prețuri avantajoase la o gamă variată de categorii de produse. Magazinul se află în galeria fashion, în stânga biroului Info Point, vizavi de magazinul Pandora. 

„Suntem încântați să găzduim un magazin în care clienții vor găsi cele mai atractive oferte și vor putea alege dintr-o gamă variată de branduri renumite din industria modei. În plus, susținem micile afaceri locale care produc articole de calitate la prețuri accesibile și dorim să contribuim la promovarea diversității și inovației în lumea modei și să oferim clienților noștri o experiență de shopping excepțională”, au declarat reprezentanții Shopping City Sibiu.

Iubitorii de shopping își vor putea alege produsele preferate la prețuri speciale și vor descoperi mii de mărci globale care cuprind articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați și copii, dar și o gamă variată de echipamente sportive, accesorii pentru casă și cadouri speciale pentru prietenii blănoși.

În magazin, clienții centrului comercial pot găsi o selecție impresionantă de peste 3000 de branduri de renume, cum ar fi Calvin Klein, Michael Kors, Pinko, Reebok, Fila, Valentino, Prada, Chloe, Moschino și multe altele. De asemenea, magazinul colaborează cu case de modă, designeri și firme locale mici care fac produse de calitate la prețuri accesibile indiferent de anotimp.

Pentru mai multe informații despre ofertele disponibile puteți consulta atât site-ul magazinului https://www.halfprice.eu/ro/ , cât și pagina de Facebook https://www.facebook.com/HalfPrice.Romania.

shopping city sibiu își întâmpină clienții cu prețuri excepționale în noul magazin half price

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. O dezordine toatala, sunt toate amestecate, ghete langa slapi,barbati cu femei, numerele puse amestecat, e mai rau ca in targ, foarte dezamagitor, sparam sa plece cu chinezariile lor cu tot