opt blocuri din sibiu vor fi reabilitate energetic pe banii primăriei
Sursa foto: Google Maps

Mai multe blocuri din Sibiu vor fi reabilitate energetic, potrivit unui proiect. Anunțul de licitație a fost lansat de Primăria Sibiu și vizează opt blocuri din mai multe zone ale orașului.

Opt clădiri rezidențiale multifamiliale din mai multe cartiere din orașul Sibiu vor fi modernizate din punct de vedere energetic. Modernizarea blocurilor se va face în două loturi. În primul lot sunt încadrate: blocul nr. 21 de pe strada Constituției, blocul de locuințe nr. 9 de pe strada Fabricii, blocul de locuințe nr.2A de pe strada Uzinei și blocul de locuințe de pe strada nr. 2B, de pe aceeași stradă.

În lotul 2 vor fi modernizate energetic alte patru clădiri. Mai exact, blocul de locuințe, nr. 69 de pe strada Rusciorului, blocul nr.58 de pe strada Constantin Nottara, blocul de locuințe nr.33 de pe Ludoș și blocul de locuințe nr. 10 de pe strada Ștefan cel Mare.

Termenul contractelor de achiziție publică este de 410 zile, pentru fiecare lot în parte, din care 45 de zile pentru proiectare și 365 de zile pentru execuție. „Lucrările rezultate din activitatea de proiectare vor fi ofertate global, cu încadrarea în valoarea totală ofertată în cadrul procedurii de achiziție, conform formularului de ofertă, urmând ca decontarea să se facă pe baza listelor de cantități pe categorii de lucrări, întocmite în cadrul Proiectului Tehnic și ținând cont de lucrările executate”, se arată în caietul de sarcini.

Valoarea estimată a serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru primul lot este de aproximativ 9, 4 milioane de lei, iar pentru cel de-al doilea este de peste 8,4 milioane de lei fără TVA. Licitația va avea loc în data de 29 noiembrie.

 

Ultima oră

Comentariul meu