csu sibiu a pus în vânzare biletele pentru al doilea joc european, cu polonezii de la anwil

CSU Sibiu a scos de luni la vânzare online biletele pentru al doilea joc de pe teren propriu din grupa de FIBA Europe Cup, cu deținătoarea trofeului, Anwil Wloclawek (Polonia).

Al doilea meci pe teren propriu pentru CSU Sibiu în grupa de FIBA Europe Cup este programat miercuri, 01 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Transilvania.

Tichetele pentru acest meci se găsesc de luni pe siteul Bilete.ro, la prețul de 30 de lei și pot fi accesate la următorul link: https://tinyurl.com/bdfu935k

Copiii până la 6 ani au acces gratuit în Sala Transilvania, fără însă a li se asigura loc. Luni seară mai erau disponibile pe site circa 600 de tichete. În cazul în care mai rămân bilete disponibile, acestea vor fi scoase la vânzare și la Sala Transilvania, miercuri, de la ora 17.00.

CSU face parte din Grupa B a FIBA Europe Cup, alături de Anwil Wloclawek (Polonia), Bilbao Basket (Spania) și Caledonian Gladiators (Marea Britanie). În sezonul trecut, polonezii au cucerit FIBA Europe Cup, dar au reușit să păstreze doar cinci jucători din acel lot.

Se califică mai departe prima clasată din fiecare grupă, plus cele mai bune 6 echipe de pe locul 2 din cele 10 grupe. După ce au pierdut primele două jocuri din grupă, CSU și Anwil au șanse mici de calificare în faza următoare, însă învingătoarea de miercuri păstrează ceva speranțe la locul 2.

Duelul din Sala Transilvania, între CSU Sibiu și Anwil Wloclawek va avea loc miercuri  începând cu ora 19.00 și va putea fi urmărit pe Digisport 2, respectiv pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

Ultima oră

Comentariul meu