acționarii lui fc hermannstadt, nemulțumiți de atitudinea echipei în jocul de la galați. dani coman: ”vom avea discuții cu jucătorii”

Nemulțumit de atitudinea echipei FC Hermannstadt în jocul de la Galați, scor 1-1, sponsorul principal al clubului ia în calcul să își retragă sprijinul financiar.

După investițiile importante făcute în lot în vară, finanțatorii clubului FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar își doresc cu ardoare un loc de play-off, care să le răsplătească eforturile financiare. Astfel, echipa lui Marius Măldărășanu beneficiază de toate condițiile pentru a face performanță, începând cu salariile și primele la zi.

Pentru meciul dificil de la Galați, conducerea clubului FC Hermannstadt a trimis echipa cu două zile înaintea jocului, astfel ca jucătorii să nu acuze oboseala unui drum lung. Însă, după evoluția excelentă din meciul de la Sibiu cu Dinamo, jucătorii lui Măldărășanu au făcut la Galați un meci slab, fiind dominați clar în repriza secundă de Oțelul, unul în care atitudinea unor jucători de bază a lăsat de dorit.

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat și el că nu a fost deloc mulțumit de atitudinea echipei în jocul de sâmbătă, de la Galați și va avea discuții cu jucătorii.

acționarii lui fc hermannstadt, nemulțumiți de atitudinea echipei în jocul de la galați. dani coman: ”vom avea discuții cu jucătorii”

”O să avem niște discuții cu jucătorii, aceea nu a fost atitudine la cum au intrat pe teren la Galați. Dacă au impresia că doar dacă te prezinți poți și câștiga, se înșală amarnic. Nemulțumirea este ca evoluție, ca interpretare a fazelor, ca și determinare, nu neapărat ca rezultat. Nici Rapid nu a câștigat la Galați, se câștigă greu acolo. Ca rezultate și ca loc  în clasament, trebuie să fim mulțumiți, suntem bine” a anunțat președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman.

Cu siguranță, meciul următor de pe Municipal, cu CFR Cluj, din 6 noiembrie (ora 21.00) devine în acest context unul foarte important. Un eventual eșec și un alt joc slab și cu CFR ar scoate echipa din zona de play-off, însă, mai grav, ar putea duce chiar la pierderea sponsorului principal al echipei, Ștefan Băcilă, care, din sursele Ora de Sibiu a fost foarte nemulțumit de evoluția echipei la Galați și care ar lua în calcul inclusiv retragerea sa de la echipă.

Cu siguranță, conducerea clubului FC Hermannstadt ia în calcul și să întărească lotul în iarnă pe posturile deficitare, totul pentru ca echipa lui Măldărășanu să prindă play-off-ul în actualul sezon.

acționarii lui fc hermannstadt, nemulțumiți de atitudinea echipei în jocul de la galați. dani coman: ”vom avea discuții cu jucătorii”

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce surse ma, sunteti niste olteni care tin cu Craiova si va e frica ca va ajunge Sibiul din urma. Nu va crede nici dracu ca la locul asta din clasament e nemultumit un actionar.