Tânără din Sibiu, diagnosticată cu cancer. Soțul Petronelei: „Avem nevoie de ajutor pentru operație”

Viața Petronelei s-a schimbat în doar câteva clipe. A mers la medic pentru un control de rutină și a aflat că are cancer. Tânăra din Sibiu are nevoie de ajutor financiar pentru a putea acoperi costurile unei operații și să se însănătoșească. 

Petronela, o tânără în vârstă de 37 de ani, din Sibiu, a aflat recent că are cancer. Vestea a venit ca un trăsnet atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, care s-a mobilizat imediat să strângă o sumă mare de bani care să acopere costurile operației salvatoare. „Săptămâna trecută a fost la analize și nu au ieșit bine. A făcut apoi investigații prin RMN și așa a descoperit că are cancer ovarian. Speranța a venit de la Spitalul Sfântul Constantin din Brașov, acolo unde ni s-a spus că se poate rezolva printr-o operație. Costurile sunt însă foarte mari”, a spus Marian, soțul Petronelei. 

Tânără din Sibiu, diagnosticată cu cancer. Soțul Petronelei: „Avem nevoie de ajutor pentru operație”
Petronela alături de soțul ei, Marian

Sibianul a făcut inclusiv un apel pe rețelele de socializare, rugându-și comunitatea de prieteni să-l ajute. Operația costă 15.000 de euro, bani de care cei doi nu dispun. „Boala poate fi învinsă prin procedura HIPEC (Chirurgie Citoreductivă și Chimioterapie Hipertermică Intraperitoneală), dar această șansă vine la un preț de 15.000 de euro plus alte costuri viitoare inclusiv pentru chimioterapie. Viața ei depinde acum de noi toți, cu puțin de la fiecare ajută mult pentru noi! Vreau să îi redăm zâmbetul pe buze. Petronela este o fată veselă și plină de viață și acum are nevoie de ajutor”, a adăugat Marian. 

Conturile bancare unde puteți dona: 

REVOLUT Dodo Petronela: @petronpioq

RO65BREL0005532328740100 

CONT BANCAR Banca Transilvania

Titular: Dodo Marian

IBAN: RO25BTRLRONCRT00N9536302 (RON)

Ultima oră

Comentariul meu