remiză pentru fc hermannstadt la galați. oțelul a primit un penalty ușor pe final de meci (video)

Campioanele egalurilor în Superliga, Oțelul Galați și FC Hermannstadt au remizat sâmbătă, scor 1-1, în etapa a 14-a a primului eșalon.

Prima repriză de la Galați a fost una anostă, fără ocazii, în care ambele echipe s-au anihilat reciproc și nimeni nu a riscat. Sibiul a dat un avertisment serios în minutul 29, după o pasă decisivă a lui Alhassan din propria jumătate, Paraschiv a țâșnit din propria jumătate singur cu portarul, pasează decisiv pentru G. Iancu, care înscrie.

YouTube video

Golul a fost anulat la VAR, pentru un ofsaid la limită la Paraschiv. Pe final de repriză, dunărenii au fost periculoși la două cornere.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Echipa lui Măldărășanu a scăzut mult ritmul în startul părții secunde. Oțelul este periculoasă în startul părții secunde și Găman îl blochează excelent pe Tănase, care scăpase singur în careu, după o eroare a lui Găman. Apoi, gălățenii au din nou o ocazie la voleul lui Maciel. Portarul Căbuz dă emoții în minutul 62, când scapă o centrare în fața lui Fatai, dar revine și reține. Măldărășanu are inspirație în minutul 68, îl introduce pe Neguț, care este decisiv în deschiderea scorului. La doar un minut după ce intrase pe teren, Neguț este lansat pe flancul stâng, întârzie pasa spre Paraschiv, apoi trage din unghi, mingea este blocată de portar și ricoșează din Lovric în poartă! A fost un gol norocos pentru sibieni, care s-au văzut în avantaj pe tabelă.

FC Hermannstadt  s-a retras, Oțelul domină steril, dar centralul Sebastian Colțescu inventează un penalty pentru gazde în minutul 86, când portarul Căbuz intervine la un balon în fața lui Cârjan. Atacantul Oțelului a fost primul la minge, apoi s-a ciocnit de Căbuz și a căzut, dar VAR nu intervenit pentru a schimba eroarea lui Colțescu. Gălățeanul Alex Pop transformă fără emoții și egalează.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

S-a terminat 1-1, un rezultat just după aspectul jocului, dar injust după eroarea lui Colțescu. Echipa lui Marius Măldărășanu are o serie de 10 jocuri fără eșec și este pe locul 5 în Superliga, cu 20 de puncte din 14 meciuri.

FC Hermannstadt: Căbuz – Medina, Găman, Bejan, Butean – Jipa (Bucuroiu 80), Mino, Alhassan (Biceanu 68), Balaure (Fonseca 90) – G. Iancu (Neguț 68), Paraschiv (I. Stoica 80).

remiză pentru fc hermannstadt la galați. oțelul a primit un penalty ușor pe final de meci (video)

Ultima oră

Comentariul meu