sibianul david trînbițaș, record național la taekwon-do itf. a sărit peste 1,70 metri (video)

Sportivul de la Puma Club Sibiu, David Trinbițaș a stabit un record național la Cupa României la Taekwon-do ITF, la Twio Nomo Yop Chajirugi.

David Trînbițaș a sărit peste coarda întinsă la 1,70 metri și a stabilit astfel un record național al probei. Sportivii sibieni au participat la Arad la Cupa României la Taekwon-do ITF, unde au obținut rezultate remarcabile la copii, juniori și seniori.

”Din acest an s-a început cu recordurile naționale la tehnicile speciale, la fiecare concurs, cine vrea să doboare un record, o poate face. David a trecut peste 1,70 metri, cine vrea să doboare recordul, trebuie să încerce mai sus. Noi avem campioni modiali și europeni pe proba respectivă, am avut anul acesta doi campioni mondiali și un vicecampion mondial. Mulțumim Primăriei Sibiu și Consiliului Județean Sibiu, care cofinanțează clubul nostru” a explicat antrenorul de la Puma Club, Alin Lazurca.

sibianul david trînbițaș, record național la taekwon-do itf. a sărit peste 1,70 metri (video)

Puma Sibiu va merge cu trei sportivi la cea de-a doua ediție a Balkan Open Cup, programată în perioada 10-13 noiembrie, în Slovenia. ”A fost un an greu, au fost și Mondialele, a fost și Cupa României, multe competiții, iar sportivii sunt obosiți. Mergem în Slovenia cu trei sportivi, fiecare din ei va concura la două probe, eu cred că vom obține minim 2-3 medalii de aur” a mai spus Alin Lazurca.

 

Ultima oră

Comentariul meu