proiectul privind modernizarea căii dumbrăvii, retras joi de la vot. consilier pnl: „nu suntem edificați că soluția aleasă este cea mai optimă”
Sursa foto: Google Maps

Proiectul  de hotărâre privind modernizare tronsonului dintre Bulevardul Vasile Milea și Bulevardul Mihai Viteazu, de pe Calea Dumbrăvii, în valoare peste 25 de milioane de lei a fost retras de la vot.

Consilierii locali din partea PNL au intervenit la începutul ședinței de consiliu, drept urmare primarul Sibiului, Astrid Fodor, a retras de la vot proiectul de modernizare a Căii Dumbrăvii.„Grupul PNL dorește să propună retragerea proiectului deoarece nu suntem edificați că soluția aleasă este cea mai optimă”, a spus consilierul PNL, Tiberiu Drăgan, în cadrul ședinței de joi.

Primarul Astrid Fodor a decis retragerea proiectului de pe listă. „Soluția aceasta a fost avizată inclusiv de comisia de circulație. Voi retrage proiectul, pentru că doresc ca toată lumea să fie edificată”, a spus Fodor.

Reamintim că în cadrul proiectului de modernizare sunt propuse reabilitarea părţii carosabile cu 3 sau 4 benzi de circulaţie, în functie de necesităţile de racordare cu străzile adiacente, iar pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre Bulevardul Mihai Viteazu,  vor fi amenajate piste pentru biciclete cu lăţimea de 3.00 metri cu dublu sens de circulaţie şi un trotuar cu lăţimea de minim 1.50 metri.

Citește și: Proiect de modernizare pentru Calea Dumbrăvii. Piste pentru biciclete, mai multe benzi și zonă verde

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu