fc hermannstadt are deplasare grea sâmbătă la galați. măldărășanu: ”ne dorim să câștigăm”

Specialistele remizelor în Superliga, Oțelul Galați și FC Hermannstadt se înfruntă sâmbătă, de la ora 14, într-un joc deschis oricărui rezultat.

Înaintea duelului de sâmbătă, din etapa 14-a a Superligii, Oțelul este pe locul 9, cu 15 puncte, în vreme ce Sibiul este pe poziția 6, cu 19 puncte. Dunărenii au cele mai multe egaluri din campionat, nouă, în vreme ce sibienii au bifat șapte remize. Ultima înfrângere a sibienilor datează din 4 august, atunci când cedau cu 0-1 la Universitatea Craiova.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Oțelul!

YouTube video

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu speră ca echipa sa să își continue seria de invincibilitate și după disputa de sâmbătă, de la Galați.

”Este o deplasare grea și din punct de vedere al distanței, am venit cu două zile înainte de joc, era normal, dar și din punct de vedere al adversarului pe care îl vom întâlni. Pe undeva, Oțelul este oglinda lui Dorinel, ca atitudine, agresivitate, fiecare jucător aleargă 90 de minute. Va trebui să răspundem cu aceeași agresivitate, dacă vrem să realizăm ceva în acest joc. Va fi un meci dificil, parcursul Oțelului și al Iașiului este asemănător cu al nostru și al Petrolului în sezonul trecut, când eram nou promovate, vor să se afirme și este normal. Galațiul joacă acasă în fața unui public numeros, tot timpul au jucat cu casa plină”  a declarat tehnicianul Sibiului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”Nu te lasă să joci!”

Măldărășanu cere echipei sale să nu piardă mingi în propria jumătate de teren, acolo unde Oțelul declanșează contraatacuri letale. ”Trebuie să ne facem jocul, să avem grijă la presingul foarte agresiv pe care îl fac, va trebui să fim foarte bine organizați pe momentele când pierdem mingea. Va fi un joc dificil, Oțelul este greu de învins, nu te lasă să joci, asta este structura lor. Galați este foarte bine organizată defensiv, face foarte bine presingul contra echipelor bune, nu te lasă să joci. Noi suntem genul de echipă care își dorește să joace, va trebui să ne adaptăm stilului lor, să nu le dăm posibilitatea să câștige mingi în treimea noastră de teren, va trebui să avem și un plan B. Ne dorim să câștigăm, pentru că am rămâne pe locurile de play-off” a mai spus Marius Măldărășanu.

De la FC Hermannstadt, singura absență este cea a juniorului Dragoș Iancu.

Echipă probabilă: Căbuz – Butean, Găman, Stoica, Medina – Jipa, Mino Sota, Alhassan, Balaure – D.Iancu, Paraschiv.

fc hermannstadt are deplasare grea sâmbătă la galați. măldărășanu: ”ne dorim să câștigăm”

Ultima oră

Comentariul meu