csc șelimbăr joacă sâmbătă la cisnădie cu dumbrăvița. marvin schieb: ”cu siguranță ne revenim”

Două din revelațiile sezonului în Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr și CSC Dumbrăvița se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11.00, la Cisnădie. 

Echipa lui Claudiu Niculescu a fost multă vreme lider, dar acum a căzut pe poziția a doua, cu 21 de puncte. Oaspeții de la CSC Dumbrăvița au și ei un sezon bun și sunt pe 3, cu 18 puncte.

”Călăreții roșii”  nu au mai câștigat în ultimele trei etape, în care nici nu au marcat. Un fapt curios în cazul sibienilor este că aceștia nu au marcat deloc până acum în primele 15 minute ale meciurilor, respectiv după minutul 75! 

csc șelimbăr joacă sâmbătă la cisnădie cu dumbrăvița. marvin schieb: ”cu siguranță ne revenim”

Venit în vară la Șelimbăr, mijlocașul dreapta Marvin Schieb este convins că echipa sa va câștiga sâmbătă contra Dumbrăviței și va face astfel încă un pas spre play-off.

”Am pregătit bine meciul, întâlnim echipa de pe locul 3, sunt băieți care au depus mult efort să ajungă aici. Noi știm ce avem de făcut, ne dorim cele 3 puncte, pentru a ne distanța de echipele de sub noi. Sunt multe echipe care trag la play-off, este un campionat lung, cu echipe puternice. După ce am avut punctaj maxim în primele cinci etape, acum avem o perioadă în care nu am reușit să adunăm punctele, dar cu siguranță ne revenim începând de sâmbătă. Noi, în vestiar ne-am propus să luăm fiecare meci în parte și să îl câștigăm, acum că suntem pe locul 2 și am văzut că se poate, ne dorim și play-off-ul” a declarat Schieb pentru Ora de Sibiu.

”Să fac pasul spre Liga 1”

Ajuns la 26 de ani, Marvin Schieb își propune pe viitor să facă pasul spre Liga 1. ”De mult timp mă gândesc la Liga 1, este o dorință foarte mare a mea. Din acest motiv, următorul targhet este să ajungem în play-off, unde toate jocurile sunt televizate, iar acesta este un lucru bun, acolo te poți remarca. Mă gândesc la Liga 1, iar dacă pe viitor asta se dorește și la Șelimbar, de ce nu? Mă simt bine aici, sunt aproape de familie, mă bucur  că am venit aici, am întâlnit un grup foarte frumos, toți oamenii sunt  foarte prietenoși. Eu mi-am propus  să evoluez în cât mai multe meciuri, să joc cât mai bine și să îmi aduc aportul la echipă, apoi cât de repede se poate să fac pasul spre Liga 1” a mai declarat Schieb.

În acest sezon, mijlocașul dreapta a evoluat toate cele 10 partide de Liga 2 pentru Șelimbăr și a marcat un gol.

Marvin Schieb (26 ani) este originar din Slimnic – Sibiu, dar s-a născut în Germania. După revenirea familiei sale în țară, atacantul a jucat în eșaloanele inferioare pentru U Cluj, ASA Târgu Mureș, SSU Poli Timișoara, iar în ultimele trei sezoane și jumătate a fost la FK Miercurea Ciuc.

csc șelimbăr joacă sâmbătă la cisnădie cu dumbrăvița. marvin schieb: ”cu siguranță ne revenim”

Ultima oră

Comentariul meu