carmen zaharia este medicul de la spitalul de psihiatrie reținut pentru luare de mită
Sursa: Facebook/Profil Public

Carmen Zaharia este medicul de la Spitalul Clinic de Psihiatrie, acuzat de luare de mită, au confirmat surse judiciare pentru Ora de Sibiu. Șefă de secție, Zaharia ar fi luat nu doar bani de la pacienți, ci și alte „daruri”, precum produse alimentare și nealimentare.

Carmen Zaharia a fost condusă la audieri în cursul zilei de joi, în urma unor percheziții într-un dosar de corupție, fiind bănuită că ar fi luat mită. Dosarul penal a fost înregistrat în urma unui apel la Call Center-ul Anticorupție 0800.806.806.

Medicul, șef de secție la Psihiatrie, ar fi primit sume de bani cuprinse între 200 și 500 de lei, precum și produse alimentare și nealimentare, de la pacienți, pentru a îndeplini îndatoriri care intrau în atribuțiile sale de serviciu. Zaharia a săvârșit nouă infracțiuni de luare de mită în perioada februarie-iulie 2023. 

În urma audierilor, medicul a fost reținut de procurori. Vezi aici DETALII! 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pai asta-i mita 200 lei si o legatura de usturoi s-au o cana de smantana.Rusine organelor de justitie fata de alte fapte ce se petrec in judet.Cautati sa vedeti ce sume se i-au sa castigi un post pe la primarie s-au in alte structuri ale statului.