sibian reținut de poliție după ce și-a amenințat mama și i-a spart un geam din casă
foto: arhivă

Polițiștii au reținut un bărbat din Ocna Sibiului care a intrat în locuința mamei lui, a amenințat-o cu bătaia și i-a spart un geam. 

„La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un localnic în vârstă de 45 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În 24 octombrie, bărbatul și-ar fi amenințat mama cu acte de violență și ar fi spart un geam al locuinței femeii. În urma acestui conflict a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri de mama lui și de locuința acesteia.

Dar, în 25 octombrie, în jurul orei 02:00, bărbatul ar fi revenit la locuința femeii, fiind surprins de către polițiști în curtea imobilului. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu