S-a decis în sfârșit ziua în care se va desemna noul viceprimar al Sibiului. Fodor: „Facem ședință extraordinară”

Au trecut aproape trei luni de când Alexandru Dumbravă a demisionat din funcția de viceprimar al Sibiului, ca urmare a anchetei Parchetului European, iar de atunci postul a rămas vacant. Luna viitoare vom afla cine îi va lua locul. 

Alexandru Dumbravă a demisionat din funcția de viceprimar al Sibiului la data de 1 august, după ce a recunoscut în fața procurorii europeni frauda cu bani europeni orchestrată înainte de începerea mandatului, pe când se afla la șefia Corpului Didactic Sibiu. 

Citește și: Ce pedeapsă a primit fostul viceprimar al Sibiului

De aproape trei luni, scaunul de viceprimar este liber și râvnit de consilierii de la toate partidele. Reprezentanții USR au declarat, în trecut, pentru Ora de Sibiu, că își doresc ca viitorul viceprimar să fie dat de ei. De asemenea, Adrian Bibu spunea încă din vară că își dorește să ocupe postul. 

Așteptarea a luat însă sfârșit, căci luna viitoare va fi desemnat noul viceprimar. „Vom face o ședință extraordinară în data de 7 (n.r.: noiembrie)”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor, în ședința ordinară a Consiliului Local din data de 26 octombrie. 

Ultima oră

Comentariul meu