managerul filarmonicii de stat sibiu, vine joi la „ora de cultură”. cristian lupeș vorbește despre conflictul dintre conducere și artiști, dar și despre planurile de viitor

Managerul Filarmonicii de Stat Sibiu, Cristian Lupeș, a venit joi la „Ora de Cultură”, unde a discutat despre proiectele viitoare ale Filarmonicii de Stat Sibiu și a făcut dezvăluiri despre conflictul între conducerea instituției și o parte din artiștii angajați, membri ai sindicatului.

Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu „Ora de Cultură” a vorbit despre neînțelegerile dintre conducere și membrii sindicatului, dar și despre cât de potrivită este Sala Thalia pentru viitoarele proiecte. „Planurile și obiectivele manageriale s-au completat și îmbunătățit în patru ani, venind aici ca dirijor și manager. Am am pus în primul rând accentul pe viața artistică. Ulterior mi-am dat seama că este nevoie de o schimbare mai profundă, o schimbare a structurii interne a instituției în cadrul legal, desigur. Încercăm să găsim procedurile de lucru cele mai bune, reglementările cele mai bune, toate lucrurile care să conducă activitatea instituțională la un confort intern”, a spus Lupeș în cadrul interviului.

Interviul realizat de redactor șef, Dragoș Popescu, va fi difuzat, joi, 26 octombrie, de la ora 20:00 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, precum și pe Instagram, LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

 

Ultima oră

Comentariul meu