atac armat în sua. peste 20 de persoane ucise, iar alte 40 se zbat între viaţă şi moarte (video)

Un atac armat a avut loc azi noapte în Lewiston, Maine, SUA. Cel puțin 22 de persoane au fost ucise și alte 40 au fost rănite.

Mai multe schimburi de focuri de armă au avut loc pe străzile din oraș, în două locații. Autoritățile au reușit să prindă unul dintre suspecți, un bărbat. Un altul este încă în libertate. Atacul a avut loc în jurul orei 22:00, ora locală. Suspecții au deschis focul asupra oamenilor din două locații diferite: un restaurant și o pistă de bowling, relatează Observatornews.

Unul dintre suspecții în atacul armat din Lewiston, Maine, este încă în libertate. Poliția din Lewiston a emis o alertă de securitate pentru locuitorii din zonă, sfătuindu-i să rămână baricadați în locuințe.

Într-o postare pe Facebook, poliția din Lewiston a scris că este în căutarea unei maşini care ar putea avea legătură cu atacul. Poliția statală din Maine a confirmat că vehiculul aparţine unuia dintre suspecţi.

O poză cu suspectul aflat în libertate circulă pe reţelele sociale. Bărbatul, pe nume Robert Card, ar umbla înarmat şi reprezintă un real pericol pentru civili. Oricine știe unde se află acesta este sfătuit să contacteze forțele de ordine.

Alerta de securitate a fost emisă pentru locuitorii din Lewiston și din împrejurimi. Aceștia au primit pe telefon un mesaj prin care sunt sfătuiți să rămână baricadați în locuințe și să se asigure că au închise atât maşinile, cât și casele.

Poliția a declarat că suspectul este considerat periculos și că locuitorii nu trebuie să încerce să-l contacteze sau să-l abordeze.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu