peste cincizeci de medalii pentru înotătorii de la css sibiu la un concurs internațional. antrenorul bogdan rău: ”vom lua medalii și la naționale”

În perioada 20- 22 octombrie, lotul de înotători de la CSȘ Sibiu au luat startul la Cupa FlyKick de la Baia Mare, un concurs puternic, unde au participat 530 de sportivi de la 28 de cluburi din România și Ucraina.

Lotul înotătorilor sibieni a fost compus din 45 de sportivi cu vârsta între 8 și 16 ani, coordonați de antrenorii Mirela Păușescu, Raluca Răulea și Bogdan Rău.

peste cincizeci de medalii pentru înotătorii de la css sibiu la un concurs internațional. antrenorul bogdan rău: ”vom lua medalii și la naționale”

”A fost un concurs destul de puternic, la care au participat majoritatea cluburilor private și de stat din Transilvania, dar și câteva din Ucraina. Sportivii noștri au obținut rezultate foarte bune, ținând cont de condițiile avute, se știe că nu avem un bazin olimpic și ne antrenăm la Aria. O să ne batem la medalii și la campionatele naționale” a anunțat antrenorul de la CSS Sibiu, Bogdan Rău.

CSS Sibiu a reușit să cucerească 55 de medalii, cei mai buni sportivi la această competiție care au urcat și pe podium fiind Silviu Rotaru, Tiberiu Mușat, Karl Schmidt, Victor Popa, Manuela Bojor, Răzvan Pițu, Sara Giuran, Amalia Mălai, Aris Suliman, Ioan Nisipeanu, Andrei Opriș, Mateo Dincă, Karla Milea, Luiza Dincă, Ana Cucu, Dominic Bojor, Vlad Olaru, Casian Răulea, Antonia  Câmpean, Emma Banciu, Tina Păușescu.

Cei trei antrenori s-au declarat foarte mulțumiti de evoluția sportivilor și speră în clasări cât mai bune la viitoarele campionate naționale din lunile noiembrie și decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu