murgia s-a recuperat după accidentare. este apt de joc pentru jocul sibiului cu oțelul

Mijlocașul echipei FC Hermannstadt, Alessandro Murgia s-a refăcut după inflamația de la călcâi, care l-a ținut în ultimele săptămâni pe margine.   

Murgia nu a putut evolua pentru FC Hermannstadt în mecirile cu FC U Craiova (1-1) și Dinamo (4-0), având niște pinteni calcaneeni la câlcâi. Aceștia sunt cunoscuți si sub denumirea de “ciocuri la călcâie” și  reprezintă niște depuneri osoase care ajung să se formeze la nivelul osului calcaneu.

Italianul a mers acasă, pentru a efectua un tratament pentru problema sa medicală și a revenit la Sibiu. Acum, Alessandro Murgia se antrenează normal alături de colegii de la FC Hermannstadt și este apt de joc pentru deplasarea de la Galați.

Mijlocașul central are doar trei apariții în Superliga în acest sezon, totalizând 67 de minute, însă a fost titular în cele două partide de Cupa României. El a fost împrumutat de la echipa italiană Spal, care a retrogradat sezonul trecut din Serie B. Născut la Roma, Murgia și-a început cariera în fotbalul mare la Lazio, apoi a mai trecut pe la Perugia și Spal.

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 14.00, FC Hermannstadt va juca la Galați, cu Oțelul, în meci când pentru etapa a 14-a din Superliga.

Ultima oră

Comentariul meu