ghanezul baba alhassan, încă doi ani la fc hermannstadt

Ghanezul Baba Alhassan (23 ani) și-a prelungit contractul cu clubul FC Hermannstadt pentru încă doi ani!

Baba Alhassan este la Sibiu încă din 2020 și a venit liber de contract, după ce evoluase în Spania, la echipa de tineret a celor de la Valladolid. În urmă cu un an, ghanezul a avut oferte de la Albacete (Spania), CFR Cluj și Universitatea Craiova, iar cu două luni în urmă au fost discuții cu Astana (Kazahstan), dar nimic nu s-a concretizat și jucătorul a continuat la Sibiu.

ghanezul baba alhassan, încă doi ani la fc hermannstadt

Contractul lui Baba cu FC Hermannstadt era scadent în vara viitoare, iar conducerea clubului a reușit să îl prelungească pentru încă doi ani. Astfel, Alhassan este legat de Sibiu până în 2026, însă ghanezul poate pleca în cazul în care vor veni oferte tentante pentru el și club.

„Sunt foarte fericit aici, mai am contract, dar vreau să ajung la cel mai înalt nivel în fotbal. Am un idol, Yaya Toure. Premier League este campionatul meu preferat. Iubesc acest sport și dau totul pe teren. Este tot ceea ce contează! Dacă noi suntem fericiți și tratăm fenomenul cu respectul pe care îl merită, atunci și suporterii și toți cei care ne urmăresc fie din tribună, fie la TV, sunt fericiți și ei”, a spus recent Baba.

În acest sezon, mijlocașul a evoluat pentru Sibiu în toate cele 13 partide de Superligă și a marcat un gol superb în ultimul meci, cu Dinamo București.

ghanezul baba alhassan, încă doi ani la fc hermannstadt

Ultima oră

Comentariul meu