campanie amplă de sterilizări gratuite la șura mare. începe din 3 noiembrie
Sursa foto: Maratonul Internațional Sibiu

Asociația Animal Life începe o nouă campanie de sterilizări gratuite, de data aceasta la Șura Mare. Scopul acesteia este de a diminua rata abandonului animalelor.

Campania de castrări gratuite se va realiza în perioada 3 – 5 Noiembrie 2023,  în Comuna Șura Mare, la Sala de Sport a Școlii Generale din Șura Mare. Sibienii sunt așteptați cu pisicile sau cu cățeii, însă mai întâi trebuie să își facă o programare online sau să sune la numărul de telefon 0723 919 994, de luni până vineri între orele 10:00 – 19:00.

Animal Life specifică faptul că animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni sau vârsta maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. De asemenea este interzis sa hrănitul animalelor programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nici apă dimineața, înainte de operație.

Această campanie este sponsorizata prin proiectul „Campanie de sterilizări gratuite câini și pisici” care este finanțat prin fonduri strânse de alergători și susținători prin intermediul Maratonului International Sibiu 2023, un program al Fundația Comunitară Sibiu.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu