alarmă falsă despre o posibilă poluare a râului cibin. apă canal a realizat o lucrare de igienizare

Mai mulți sibieni au sesizat o posibilă poluare a râului Cibin. Reprezentanții companiei Apă Canal susțin că a fost o alarmă falsă și, de fapt, s-au făcut lucrări de igienizare.

Sibienii au sesizat că apa râului Cibin a căpătat o culoare ciudată miercuri dimineață. De asemenea, au observat și miros puternic de produse petroliere. „Pe râul Cibin s-au produs o poluare masivă cu produse petroliere. De circa o oră suprafață apei este o peliculă cu un miros puternic de hidrocarburi. Acest lucru a fost observat pe distanța cuprinsă între podul de la piața Cibin și podul de la Calea Gușteriței”, scrie un cititor.

alarmă falsă despre o posibilă poluare a râului cibin. apă canal a realizat o lucrare de igienizare alarmă falsă despre o posibilă poluare a râului cibin. apă canal a realizat o lucrare de igienizare

Reprezentanții companiei Apă Canal susțin că a fost o alarmă falsă. Angajații Apă Canal au realizat o lucrare de igienizare. „A fost o manevra de spălare a unui deversor, respectiv o lucrare de igienizare”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei Apă Canal, Viorica Maier.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu