tânărul drogat care și-a ucis tatăl, arestat preventiv
Sursa: Facebook/Profil Public

Tânărul în vârstă de 25 de ani, care și-a ucis tatăl într-o casă de pe strada Goethe din municipiul Sibiu, a fost arestat preventiv. 

Citește și: Viața zbuciumată a sibianului care și-a omorât tatăl. Droguri, internări forțate la psihiatrie și certuri cu părinții

Andrei Neamțiu, tânărul care și-a omorât tatăl în noaptea de 22 spre 23 octombrie, a fost reținut, luni, de oamenii legii. Ulterior, în cursul zilei de marți, judecătorii au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a criminalului. El este închis în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Sibiu. „(…) dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.10.2023 până la data de 22.11.2023, inclusiv, a inculpatului N.A.I., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor”, se arată în hotărârea instanței. 

Vă reamintim că bărbatul era drogat în momentul în care și-a omorât tatăl. El este cel care a sunat la 112 imediat după faptă. Tânărul tocmai ce fusese externat din Spitalul de Psihiatrie. 

Citește și: Mesajul emoționant al colegilor pentru fostul șef al Direcției Agricole Sibiu, ucis de fiul său. „Ne vom aminti mereu cu drag de tine, Nicu!”

Citește și: Fost director de la Direcția Agricolă Sibiu, găsit mort în casă. Fiul său l-a ucis

Ultima oră

Comentariul meu