silviu balaure și baba alhassan, în echipa ideală a etapei în superliga

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, marți, după finalul etapei a 13-a a Superligii României, cel mai bun unsprezece al rundei, în care s-au regăsit și doi jucători de la FC Hermannstadt, Silviu Balaure și Baba Alhassan. 

Specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal au desemnat echipa ideală a etapei 13, iar doi jucători de la FC Hermannstadt și-au făcut locul în ea. Sibiul a învins sâmbătă categoric, scor 4-0 pe Dinamo București, după cea mai bună evoluție din acest sezon. Balaure a reușit o ”dublă” în minutele 5 și 53, iar Alhassan a închis tabela în minutul 90, cu o reușită superbă.

”Silviu Balaure (FC Hermannstadt) – Trece printr-o perioadă excelentă din carieră. Cu cele două goluri marcate, a ajuns la 20 pe prima scenă din România.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt) – O evoluţie foarte bună la centrul terenului. Şi-a trecut în cont primul gol din acest sezon” este postarea dată publicității pe siteul oficial al Ligii Profesioniste.

După ”dubla” cu Dinamo, Balaure a ajuns la cinci reușite în acest sezon, având și trei pase decisive, astfel că mijlocașul dreapta are un rol important în parcursul bun al echipei în Superliga.

”Ne așteptam la un meci greu, am început bine, apoi am reușit să facem un presing agresiv și ei nu au reusit să aibă ocazii. A fost multă muncă, fiecare a știut ce are de făcut pe teren și s-a văzut și pe tabelă. Vrem să rămânem în zona play-off-ului, din păcate am făcut multe egaluri, dar ne bucurăm că suntem neînvinși de multe etape” a spus Silviu Balaure la flash-interviurile de la finalul jocului cu Dinamo.

Neînvinsă de nouă etape, FC Hermannstadt a urcat pe locul 5 în clasament, cu 19 puncte din 13 jocuri.

silviu balaure și baba alhassan, în echipa ideală a etapei în superliga

 

 

Ultima oră

Comentariul meu