petre daea deplânge moartea fostului director al direcției agricole sibiu. „doamne ajută-ne să înțelegem acest moment”
Sursa foto: Hotnews.ro

Petre Daea a scris un mesaj emoționant despre decesul fostului directorul al Direcției Agricole din Sibiu și condițiile în care acesta și-a pierdut viața.

Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, a ținut să scrie un mesaj în ceea ce privește crima care a șocat întreaga comunitate sibiană. „A plecat dintre noi un bun coleg, un inginer de ispravă, Nicolae Neamțiu, 50 de ani, fost director a Direcției pentru Agricultură a județului Sibiu, care și-a dat suflarea sub ochii mirării și ai durerii față de gestul propriului copil, care sub inconștiența plăcerii l-a lovit ucigându-l pe cel ce i-a dat viață. Doamne ajută-ne să înțelegem acest moment al disperării”, a scris Daea.

petre daea deplânge moartea fostului director al direcției agricole sibiu. „doamne ajută-ne să înțelegem acest moment”
Sursa foto: Facebook/ petre Daea

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni fiul fostului directorul al Direcției Agricole Sibiu, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pentru omor după ce a recunoscut că și-a ucis tatăl, în vârstă de 50 de ani. Crima s-a petrecut după ce tânărul și-ar fi pierdut cumpătul. Andrei a fost internat recent la Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, pentru probleme psihice. Potrivit procurorilor, Andrei, băiatul cel mare al lui Nicolae Neamțiu, era drogat în momentul în care și-a omorât tatăl. (DETALII AICI)

Citește și: Viața zbuciumată a sibianului care și-a omorât tatăl. Droguri, internări forțate la psihiatrie și certuri cu părinții

 

Ultima oră

Comentariul meu